Ryanairin säälittävästä pekonisämpylästä nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokenttien ja lentokoneiden elintarvikkeiden hinta-laatu -suhde on tunnetusti valovuosien päässä tavallisesta, mutta ajoittain tulee eteen kuitenkin todellisia pohjanoteerauksia myös lentokenttien ja -koneiden mittapuussa. Nyt näin on tapahtunut Ryanairin lennolla.

Kirjailija Liz Nugent julkaisi Twitterissä valokuvan pekonisämpylästä, jonka hänen ystävänsä Aimee Woods oli ostanut Ryanairin lennolla. Suuren suosion saaneen somepäivityksen mukaan ystävä oli maksanut sämpylästä 5,50 euroa.

Yllätys oli ollut melkoinen, kun Woods oli avannut kuivan sämpylän ja huomannut, että sen täytteenä oli ainoastaan pari pienenpientä lihapalaa. Nugent pohtiikin kuvansa yhteydessä, että missä menee hyväksyttävän raja tällaisissa tarjoiluissa.