Abigail Ratchford rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Nyt kuvankaunis alusvaatemalli on poseerannut kylpyhuoneessa, jossa hänellä on toisessa kuvassa yllään vain ranta-asu ja toisessa lisäksi jalassa farkkushortsit. Hän kysyykin kuvansa yhteydessä seuraajiltaan olisi heidän mielestään parempi niillä vai ilman.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.