Mikä biksushow! Kylie Jenner uhkeana somevideoillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien kuuluisaan sisaruskatraaseen kuuluva Kendall Jenner tunnetaan nykyisin perheensä lisäksi myös oikeana supermallina. 25-vuotias kaunotar haastettiin äskettäin oikeuteen, kun italialainen muotitalo Liu Jo vaatii miljoonakorvauksia sopimusrikkeestä. Nyt Kylie esittelee kurvikasta vartaloaan Instagramin tarinoissaan.

Kardashianin perheen nuoren kaunottaren yllä nähdään useita erilaisia niukkoja ranta-asuja, jotka korostavat tyylikkäästi hänen vartalonsa muotoja. Kylie voisi hyvin tehdä enemmänkin uraa uimapukumallina. Videot on nähtävissä 24 tunnin ajan tästä linkistä.

Edellä mainittujen oikeustoimien taustalla on Kendall Jennerin Liu Jon kanssa tekemä sopimus mallina toimimisesta kaksissa kuvauksissa. Muotimerkin kanteen mukaan Kendall osallistui vain yksiin kuvauksiin, mutta jätti osallistumatta toisiin. Alun perin maaliskuulle 2020 suunniteltuja kuvauksia oli siirretty koronatilanteen vuoksi.

Liu Jon kerrotaan maksaneen Kendallille jo 1,35 miljoonan euron palkkion. Kanteessa yhtiön kerrotaan yrittäneen siirtää kuvauksia useaan otteeseen, mutta Kendall ei vastannut heidän kyselyihinsä. Nyt Liu Jo vaatii oikeudessa 1,8 miljoonan dollarin eli noin 1,5 miljoonan euron vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.