Poptähti Evelina paljasti somessa: ”En oo hetero”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Evelina on tehnyt menestyksekästä uraa Suomen popkentällä noustuaan julkisuuteen The Voice of Finland -laulukilpailun kautta. Nyt 26-vuotias tähti on tehnyt sosiaalisessa mediassa avoimen paljastuksen suuntautumiseensa liittyen.

Evelina julkaisi Instagramissa sarjan satunnaisia kuvia, joista viidennessä nähtiin sateenkaari. Laulaja-lauluntekijä teki kuvaan liittyen kasuaalin ja ytimekkään paljastuksen itsestään.

– 5. En oo hetero, kirjoitti Evelina.

Kuvasarja ja paljastus keräsivät Instagramissa tuhansia tykkäyksiä ja ihastuneita kommentteja muun muassa Anna Abreulta ja Benjamin Peltoselta. Suomen kuunnelluimpiin naisartisteihin Spotifyssä kuuluva Evelina on aikaisemmin puhunut somessa avoimesti muun muassa kokemastaan koulukiusaamisesta ja ahdistelusta.