Todellinen klassikko: Vuoden 1977 Toyota Carina myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen autokanta on tunnetusti poikkeuksellisen vanhaa, mutta ajoittain tulee eteen todellisia klassikoita, jotka ovat kestäneet ajan hammasta todella hyvin. Nyt eräs sellainen on myynnissä Nettiautossa, jossa kaupataan vuosimallin 1977 Toyota Carinaa. Menopelissä on 1,6 litran moottori ja se on katsastettu heinäkuussa 2021. Tällaisia löytöjä ei ole markkinoilla kovin usein.

Toyota Carina 1.6 20v Black Top on alunperin rekisteröity kesäkuussa 1977. Takavetoinen keltainen kaunotar on luonnollisesti varustettu manuaalivaihteilla, mutta sen mittarilukemasta ei ole tietoa. 165 hevosvoiman menopelissä on retrotyylinen cd-soitin ja radio, kevytmetallivanteet ja sähkösäätöiset istuimet. Tutustu myynti-ilmoitukseen ja kuviin tästä linkistä.

Stara selvitti liikenne- ja viestintävirastosta, että Suomessa oli vuodenvaihteessa liikennekäytössä vielä 11 513 Toyota Carinaa, joista E-mallia 6 296 kappaletta, II-mallia 4 930 kappaletta ja Carinaa 287 kappaletta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.