Ashton Kutcherin ja Mila Kunis: Lapset pesulle vasta silminnähden likaisina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijät Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat olleet jo vuosia naimisissa, ja pariskunnalla on myös kaksi lasta. Nyt 70’s Show -komediasarjassa aikoinaan yhdessä näytelleet tähdet ovat herättäneet hämmennystä 4- ja 6-vuotiaiden lastensa hygieniaan liittyen.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis vierailivat taannoin näyttelijä Dax Shepardin Armchair Expert -podcastissa. Keskustelussa käsiteltiin muun muassa saippuan käyttöä, sillä Shepardin mukaan se pesee pois myös vartalon luonnolliset öljyt. Hollywood-pariskunta paljasti pesevänsä oman jälkikasvunsa vain harvoin.

– En ollut koskaan se vanhempi, joka olisi kylvettänyt vastasyntyneitä, Mila Kunis paljasti.

– Jos lapsissa näkyy likaa, pese heidät. Muussa tapauksessa siinä ei ole järkeä, Ashton Kutcher lisäsi.

Mila Kunisin mukaan hänen kotiinsa ei tullut lapsena kuumaa vettä, joten hän ei käynyt usein suihkussa. Kutcher kertoo pesevänsä päivittäin vain kainalonsa ja alapäänsä. Kumpikin tosin kertoi pesevänsä kasvonsa kahdesti päivässä.