Avril Lavigne poseeraa tulikuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alusta saakka kansainvälistä uraa musiikin parissa luonut Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä vuoksi. Lavignen kerrottiin kesällä löytäneen rinnalleen uuden muusikkorakkaan, kanadalaisräppäri Mod Sunin.

Edelleen kuvankaunis Avril on nyt poseerannut uima-altaalla esitellen samalla rantakuntoaan seuraajilleen. Kuvien perusteella hän ei ole ikääntynyt päivääkään 10 vuodessa, ja myös vartalo on edelleen timmissä kunnossa.

Avril Lavigne ja Mod Sun julkaisivat viime kuussa yhteiskappaleensa Flames. Lavigne on ollut naimisissa Sum 41 -laulaja Deryck Whibleyn ja Nickelback-rokkari Chad Kroegerin kanssa. Hän erosi vuonna 2019 viimeisimmästä poikaystävästään, miljardööri Philip Sarofimistä. Mod Sun on puolestaan seurustellut näyttelijä Bella Thornen ja tubettaja Tana Mongeaun kanssa.