Gootti-Barbie otti lisää huulitäytteitä – muhkea suu kuin mansikkadonitsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty Ink on saanut lempinimen Gootti-Barbie hänen ulkonäkönsä vuoksi. Nainen on nyt esitellyt lisätäytettä saaneita huuliaan vahvaan meikkiin sonnustautuneena. Vaatteina toimii minimaalinen alusasu.

Kuvien perusteella nainen on hoikistunut aiemmasta ja samaan aikaan hänen plastiikkakirurgisten toimenpiteiden kasvattamat kehon osat ovat pullistuneet. Esimerkiksi hänen huulensa ovat muhkeat ja suuremmat kuin koskaan aiemmin. Nainen kiitteleekin tohtoriaan Jörg Knablia.

Itävaltalainen tatuointitaiteilija on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. Hän pitää omaa ulkonäköään elämänsä suurimpana taideteoksena, johon panostaan runsaasti työtunteja ja rahaa.