Seiska: Hannu Pikkarainen otti rikossyytteet raskaasti – muutti pois Martina Aitolehden luota

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden kanssa seurusteleva jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on epäiltynä seksuaalirikoksesta. Hän on ahdistunut syytteistä niin paljon, että on muuttanut pariskunnan yhteisestä kodista omilleen. Syytteet koskevat yli vuoden takaisia tapahtumia.

Seiskan mukaan Hannu Pikkarainen on ottanut syytteet hyvin raskaasti ja ui lähipiirin mukaan syvissä vesissä. Aitolehti ja Pikkarainen ovat edelleen yhdessä, mutta asuvat erillään miehen muutettua omaan asuntoon. Pikkarainen on keskittynyt elämässään vahvasti liikuntaan.

– Olen luonteeltani kiltti ihminen enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista. Elämässäni on ollut paljon vastoinkäymisiä ja tiedän selviäväni tästäkin. Onneksi mulla on maailman parhaita ihmisiä lähellä jotka tukee mua tässäkin asiassa. 2021 on ollut mulle hieno vuosi enkä anna tän pilata sitä enkä tulevaisuutta, Pikkarainen kirjoitti aiemmin Instagramiin.