Perheenäiti tienaa kuumilla poseerauksilla Only Fans -sivustolla – muut vanhemmat kiusaavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Tiffany Poindexter on saavuttanut suosiota Only Fans -sivuston mallina. Hän on näyttävä perheenäiti. Mrs. Poindexter -nimellä -kuvia julkaiseva nainen on tienannut kuvilla sievoisia summia.

Valitettavasti toiset vanhemmat ovat kiusanneet Poindexterin rouvaa kuvien takia. Hänen lastensa kanssa samaa koulua käyvien oppilaiden äidit olivat löytäneet hänen käyttäjätilinsä viime kesänä. Naiset tulostivat kuvia sivustolta ja veivät ne rehtorin nähtäville. Rehtori ei halunnut sekaantua asiaan, New York Post raportoi.

Toiset äidit ovat nimitelleet 44-vuotiasta Tiffany Poindexteriä haitalliseksi, oksettavaksi ja kamalaksi naiseksi, jonka lasten tulisi saada potkut koulusta. Tiffany ja hänen aviomiehensä Chris uskovat, että toiset vanhemmat ovat kateellisia. Chris Poindexter uskoo, että monet alueen perheenisistä on käynyt kurkkimassa seksikkään perheenäidin kuvia.

– Tienaan kuvilla 150.000 dollaria kuussa, Tiffany Poindexter kertoo bisneksestään.