Heidi otti aurinkoa huvijahdilla – silmänruokaa jokaiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

48-vuotias Heidi Klum nähdään nyt nautiskelemassa näyttävästi huvijahdilla, jonka kannella hän paistattelee somekuvissaan aurinkoa vaaleanpunaisessa ranta-asussa. Tällaisissa maisemissa kelpaisi itse kunkin parhaillaan lekotella, kun Suomessa sataa jo lähes räntää.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.