Tämäkö uimapuku? Jessica Edström ohuissa kangaskaistaleissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Tällä kertaa Jessica nähdään poseeraamassa farkut jalassaan, mutta ylävartalonsa peittona hänellä oli ainoastaan ohuet harmaat kangaskaistaleet. Niukka toppi paljasti pintaa tavallista enemmän, koska Jessica venytti sitä voimakkaasti alaspäin.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.