Anteeksi mitä? Omakotitalon keskellä kasvaa täysikokoinen puu

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi asua kodissa, jonka sisällä kasvaa vuosisatoja vanha puu? Yhdysvaltojen Floridassa huomiota on kerännyt myynnissä oleva talo, josta löytyy juurikin edellä mainitun kaltainen erikoinen yksityiskohta.

Flordain Gulfportissa myynnissä oleva koti saattaa näyttää ulkopuolelta melko normaalilta. Talon keittiön keskellä kasvaa kuitenkin vanha tammipuu. Arvatenkaan kaikki potentiaaliset ostajat eivät ole olleet asiasta innoissaan.

– Täällä on käynyt näytöissä ihmisiä, jotka ovat astuneet sisään ja saman tien ulos, Gulfport Realty -kiinteistöfirman omistaja Stecey Purcell kuvailee NBC-uutissivustolle.

Purcellin tiedossa ei ole, miksi tammi päätettiin jättää keskelle taloa. Hänen mukaansa koti kuitenkin sopii kaupunkiin, jonka mottona on ”keep Gulfport weird”, eli pidetään Gulfport outona. Epätyypillisen talon myyntihinta on 899 000 dollaria, eli noin 760 000 euroa.