Taittuvanäyttöisten älypuhelinten kysyntä yllättänyt

Digi · Tim Isokivi

Samsungin uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Flip3 ja Fold3 -älypuhelimet saapuivat myyntiin Suomessa 27. elokuuta. Yhtiön omien sanojen mukaan uusien puhelinmallien kysyntä on ollut suurta paitsi muualla maailmassa myös Suomessa.

– Taittuvanäyttöisten älypuhelinten ennakkomyynti Pohjoismaissa ja erityisesti myös Suomessa suorastaan ylitti odotuksemme. Ennakkomyynnin perusteella aika on kypsä taittuville älypuhelimille ja suomalaiset ovat valmiita ottamaan uuden teknologian käyttöön, kuvailee Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom tiedotteessa.

Suomea kuvaillaan Samsungille keskeiseksi markkina-alueeksi muihin Pohjoismaihin verrattuna huolettomamman nopeiden 5G-datayhteyksien käytettävyyden ansiosta.