Lentokentän matkatavarahihnalla hämmentävä näky – vei monien ruokahalun?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisella lentoasemalla törmättiin taannoin hämmentävään näkyyn. Matkatavarahihnalla liikkui kuution muotoinen läjä irrallaan olleita raa’an kanan osia. Näky ikuistettiin viraalina levinneeksi videoksi.

Raaka kananliha kulki liukuhihnaa pitkin matkalaukkujen seassa. Näky herätti huolta matkustajien keskuudessa, sillä esimerkiksi salmonella- ja kolibakteerit voivat levitä raa’asta kananlihasta kosketuksen kautta. Lihan uskotaan olleen peräisin auenneesta kylmälaukusta, eikä tapaukseen epäillä liittyvän rikosta.

– Osaavatko kanat lentää? Noh, ei niiden pitäisi ainakaan tällä tavalla. Kuulemma nämä siipi- ja reisipalat oli säilötty kylmälaukkuun. Jossain vaiheessa ruuman ja liukuhihnan välissä niistä tuli vapaata kanaa, Yhdysvaltojen liikenneturvallisuudesta vastaava viranomaistaho TSA kirjoitti Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/CS7FGKlnAMp/