Bebe Rexhan bileasu kääntää katseet missä tahansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha on niittänyt etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa poptähtenä, nousten toistuvasti Billboard-listalle. 31-vuotias tähti on tullut tunnetuksi mediassa musiikkinsa ohella myös tavastaan poseerata rohkeissakin kuvissa niin rannalla kuin mallikuvauksissa.

Nyt Bebe nähdään poseeraamassa upeassa Dolce & Gabbanan bileasussa, jonka alle ei tietenkään mahdu minkäänlaisia rintaliivejä. Etumuksestaan todella avoin asu kääntää taatusti katseet missä sitä käytetäänkin. Popkaunottaren mukaan asu on vintagea ja peräisin vuodelta 2005.

Bebe Rexhan julkaisi taannoin Better Mistakes -albuminsa. Fanit ehtivät odotella tähden uutta levyä jonkin aikaa, sillä Rexhan edellinen Expectations-pitkäsoitto ilmestyi jo vuonna 2018.