Cristiano Ronaldo palaa Manchester Unitediin – siirto maksaa ainakin 15 miljoonaa euroa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken nimekkäimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Cristiano Ronaldo on palaamassa Manchester Unitedin riveihin. Portugalilainen urheilutähti siirtyy brittiläiseen joukkueeseen italialaisesta Juventus-joukkueesta.

Uutinen Cristiano Ronaldon siirrosta vahvistettiin viikonloppuna. Juventus on sittemmin paljastanut Manchester Unitedin maksavan siirrosta ainakin 15 miljoonaa euroa. Lopullinen summa voi kuitenkin kohota tiettyjen ehtojen täyttyessä jopa 23 miljoonaan euroon.

– Tänään jätän taakseni mahtavan joukkueen, joka on Italian suurin ja varmasti yksi Euroopan suurimmista. Annoin sydämeni ja sieluni Juventukselle ja tulen rakastamaan Torinon kaupunkia koko loppuikäni, Ronaldo kirjoitti Instagramissa.

Ronaldo pelasi Manchester Unitedin riveissä kausina 2003-2009, tehden kyseisenä aikana yhteensä 118 maalia. 36-vuotias jalkapalloilija pelasi Unitedin jälkeen Real Madridissa vuosina 2009-2018 ja Juventuksessa vuosina 2018-2021.