Madonna heruttelee sängyssä alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin ylipapitar ja supertähti Madonna on tullut vuosikymmenten varrella tutuksi lukemattomista rohkeista poseerauksistaan, kun hän on keikistellyt niin kameroiden edessä kuin gaalajuhlissakin vähäpukeisena. Taannoin 62-vuotias Madonna jatkoi perinnettä esiintymällä rinnat kokonaan paljaana.

Nyt Madonna yllättää seuraajansa poseeraamalla hotellihuoneensa sängyllä alusvaatteisillana ja viettelevästi. Nämä herutuskuvat ovat saaneet ikänaisen seuraajilta ristiriitaista palautetta, sillä aivan kaikki eivät liputa tällaisten poseerausten puolesta.

Madonna nähtiin taannoin New Yorkin maailmankuulun Standard-hotellin Boom Boom Room -klubin esiintymislavalla pride-tapahtumaan liittyvässä tilaisuudessa, jossa kerättiin polarin-kuvien huutokaupalla varoja peräti 150 000 dollaria. Sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan keikkakuvissa laulaja nähdään esiintymässä rinnat paljaana siten, että somekuvat tuskin noudattavat somepalvelun sääntöjä.