Taffelin sipsiuutuus hämmentää – mikä ihme on Haeoöylä?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syksyn myötä kauppojen herkkuhyllyille on jälleen ilmestynyt makunystyröitä kutkuttavia uusia sipsimakuja. Perunalastujen ystävät ovat kuitenkin saattaneet joutua hieraisemaan silmiään uusia pusseja katsellessaan. Erityisesti hämmennystä on herättänyt Taffelin uutuusmaku.

Taffelin uusia sipsimakuja edustavat muun muassa Taffel Lime Drizzle, Taffel Krunts ja Taffel Haeoöylä. Erityisesti viimeksi mainitun sipsiuutuuden nimi on herättänyt keskustelua sosiaalisesza mediassa. Moni pohti muun muassa Twitterissä ja internetin keskustelupalstoilla, mitä nimen pitäisi tarkoittaa.

Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä avaa nimen taustoja MTV Uutisille. Uutuusmakujen taustalla on kolme vaikuttajatiimiä, jotka suunnittelivat unelmiensa sipsit. Lime Drizzlen kehitellyt Jäätyneet Nupit, Haeoöylän kehitellyt Perunapäät ja Kruntsin kehitellyt Sipsiprofessorit kisaavat 10 000 euron voittopotista, joka annetaan myydyimmän ja tykätyimmän maun luoneelle tiimille.

– Taffel Haeoöylä sopii kehittäjiensä mukaan siihen hetkeen, kun on tosi iloinen tai kaikkensa antanut, kuten käveltyään Helsingistä Turkuun, eli kun ihminen on ihan HAEOÖYLÄ!, kommentoi Väkelä paprikan ja sour creamin makuisten sipsien nimeä.