Joy Corriganin stringit eivät jättäneet arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Joy nähdään esittelemässä vaaleanpunaista ranta-asuaan kuvasarjassa, jossa hän myös nautiskelee vesimelonia hyvin niukasti pukeutuneena. Hänen seuraajansa ovat syystäkin innostuneita kuvista, vaikka kuluvan vuoden paras rantasesonki alkaakin olla hiljalleen takana.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.