Mies rikkoi hämmentävän ennätyksen – kulki yli 17 kilometriä pomppupallolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen David Kay on rikkonut ennätyksen kuljettuaan yli 17 kilometrin matkan erikoisella tavalla. Matka taittui pomppupallolla eteenpäin pomppien.

Blackpoolissa asuva David Kay kertoo pohtineensa uutta keinoa, jolla hän saisi kerättyä rahaa paikalliselle Trinity-saattokodille. Kerättyään ensin 10 000 puntaa laskuvarjohyppystuntin avulla hän keksi idean hyppiä kilometrien matkan pomppupallolla. Kay päätyi rikkomaan maailmanennätyksen kulkemalla pomppupallolla yli 17 kilometrin matkan ja sai nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan.

Matka kesti yhteensä 17 tuntia. Aivan helposta suorituksesta ei ollut kyse, sillä LancsLive-lehden mukaan Kayn kerrotaan olleen sen jäljiltä erittäin väsynyt. Hyvän tarkoituksen vuoksi tempaus kuitenkin kannatti, ja Trinity-saattokoti on kiitellyt Kayn tempauksen myötä rahaa lahjoittaneita.