Alligaattori söi dronen – sitten savua alkoi nousta eläimen suusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli drone lennätetään liian lähelle villieläimiä, voivat seuraukset olla arvaamattomia. Eläimet saattavat nimittäin hyökätä arvaamatta lennokkien kimppuun. Taustalla voi olla dronen luuleminen saaliseläimeksi tai vain puhdas ärsyyntyminen.

Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevassa Evergladesissa kuvatulla viraalivideolla todistetaan dronen ja alligaattorin kohtaamista. Drone leijailee suolla oleskelevan matelijan yläpuolella, kunnes alligaattori yllättäen hyökkää sen kimppuun. Lennokki kohtaa karun lopun eläimen vahvojen leukojen välissä.

Dronen syöminen osoittautui kuitenkin lopulta alligaattorille huonoksi ideaksi. Videolla nähdään, kuinka matelijan suusta alkaa nousta valtavia määriä savua. New York Post -lehden mukaan George-nimellä videolla viitatun alligaattorin kohtalo ei ole tiedossa.