Katumaasturi lähti käsistä – uskomaton parkkeeraus vahingossa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaaralliselta näyttävät tilanteet eivät onneksi aina pääty liikenteessä huonosti. Tuoreella viraalivideolla todistetaan hämmentävää tilannetta, jossa hengenvaaralta vältyttiin lopulta kuin ihmeen kaupalla.

Valvontakamera ikuisti Thaimaan Samut Sakhonissa 28. elokuuta erikoisen tilanteen. Läheisellä tiellä kiitäneen katumaasturin kuljettaja menetti autonsa hallinnan liian tiukan käännöksen seurauksena. Auto suistui tieltä kohti läheisen rakennuksen parkkipaikkaa.

Katumaasturi oli erittäin lähellä ajaa tiellä kulkeneen vanhuksen päältä. Vaaralta kuitenkin vältyttiin, ja kuljettaja onnistui täpärästi jarruttamaan ennen läheisen rakennuksen seinään törmäämistä. Kuljettaja päätyykin ikään kuin suorittamaan vahingossa täydellisen parkkeerauksen onnettomuuden ajamisen sijaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.