Kaksi uutta South Park -elokuvaa tulossa vielä tänä vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

South Park -animaatiosarjan luoneet Trey Parker ja Matt Stone solmivat kesällä rahakkaan uuden sopimuksen ViacomCBS-yhtiön kanssa. Sen myötä South Park jatkuu ainakin kuuden uuden tuotantokauden ja jopa 14 uuden elokuvan muodossa. Sopimuksen arvo oli lähes miljardi dollaria.

Ensimmäiset kaksi uutta South Park -elokuvaa ilmestyvät suoratoistoon vielä tämän vuoden aikana. Elokuvia ilmestyy jatkossakin vuosittain kaksi kappaletta vuoteen 2027 saakka. Uutisen paljasti ViacomCBS:n suoratoistopalveluiden ohjelmapäällikkö Tanya Giles Television Critic Association -tapahtumassa.

Comicbook.com-sivuston mukaan uudet elokuvat ovat tyyliltään todennäköisesti samanlaisia, kuin pandemia-aikana luodut The Pandemic Special ja South ParkQ Vaccination Special -erikoisjaksot. Ensimmäisten kahden uuden elokuvan juonikuvioista tai tarkemmista ilmestymispäivistä ei ole kuitenkaan toistaiseksi paljastettu tarkempaa tietoa. Ne tullaan näkemään lähikuukausien aikana Paramount+ -suoratoistopalvelussa, joka aloitti toimintansa Suomessakin viime keväänä.