Heidi Montag ratsasti biksut yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen Montag-tyttönimeään julkisuudessa. Viime vuosina Heidi on kuitenkin ollut merkittävästi epäaktiivisempi somessa kuin takavuosina.

Tällä kertaa Heidi on julkaissut itsestään poikkeuksellisen ylvään valokuvan, jossa hän ratsastaa hevosella auringonlaskuun. Yllään hänellä on pelkät biksut, cowboy-hattu ja valkoinen paita.

Musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias Heidi Montag keskittyy suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag on esiintynyt viime aikoina miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan tuoreemmalla tuotantokaudella.