Liettua tarjoaa 10 000 turistille ilmaisen hotelliyön

Matkailu · Tim Isokivi

Liettuaan houtkutellaan nyt matkailijoita rahanarvoisella tarjouksella. Vähintään kolme yötä maassa yöpyvät itsenäiset matkailijat saavat majoituksensa yhdeksi öistä ilmaiseksi.

Liettuan Talous- ja innovaatioministeriön ja Lithunia Travelin kampanjassa tarjous luvataan 10 000 ensimmäisenä ilmoittuneelle matkailijalle. Yhteistyössä kampanjassa on 500 liettualaista hotellia, B&B-palveluntarjoajaa ja muuta lyhytaikaista majoitusta tarjoavaa yritystä. 2. syyskuuta – 8. marraskuuta 2021 käynnissä olevan kampanjan edun arvo on enintään 65 euroa.

Matkailijat saavat edun ilmoittautumalla mukaan kampanjasivuilla, minkä seurauksena he saavat tarjouskoodin sähköpostiin. Vähintään kolme yötä yhteistyössä olevilta majoitusyrityksiltä varanneet saavat viimeisen yönsä ilmaiseksi.

– Aivan Euroopan sydämessä sijaitseva Liettua tarjoaa runsaasti koskematonta luontoa, maistuvaa ruokaa ja loputonta kulttuurielämää. Mikset siis pidentäisi matkaasi ja nauttisi Liettuasta kokonaisvaltaisesti?, hehkuttaa Liettuan talous- ja innovaatioministeri Aušrinė Armonaitė tiedotteessa.