Vuokranantaja järkyttyi – entinen asukas oli hylännyt 19 lintuhämähäkkiä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Asunnoista pois muuttavat vuokralaiset voivat jättää taakseen yllättäviäkin asioita. Eräs Yhdysvaltojen Mainessa asuva vuokranantaja törmäsi taannoin taatusti odottamattomaan näkyyn astuessaan asuntoon, jonka vuoralaisen piti jättää tyhjäksi. Se oli täynnä myrkyllisiä lemmikkieläimiä.

Vuokranantaja löysi Mainen Auburnissa sijaitsevasta asunnosta vuokralaisen muuton jälkeen yhteensä 19 lintuhämähäkkiä ja yhden pytonkäärmeen. Hän otti välittömästi yhteyttä paikalliseen eläinsuojaan. Eksoottisia eläimiä hakemaan saapunut Drew Desjardins kertoo neljän hämähäkin ehtineen kuolla asukkaan muuton jälkeen.

Hämähäkit muuttivat väliaikaisesti asumaan Desjardinsin kotiin. Hän kuvailee lintuhämähäkkejä WGME -uutissivustolle mainettaan rauhallisemmiksi ja aremmiksi ötököiksi, joiden puremiin kuolee vuosittain vähemmän ihmisiä kuin mehiläisten pistoihin. Lintuhämähäkkien omistaminen ilman lupaa on Mainessa kiellettyä, ja ne tulevat lähiaikoina saamaan uuden kodin toisesta osavaltiosta.