Demi Rose ulkoilutti poveaan auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Nyt Demi on suunnannut Espanjan Ibizalla lekottelemaan Italian puolelle Caprille, jossa hän on keikistellyt yhtä lailla näyttävissä kuvissa aurinkoisissa maisemissa. Hänet nähdään poseeraamassa pienissä biksuissa hedelmiä pursuavassa maisemassa.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.