IL: Siuntiolaisravintolan ruoassa ehkä huumaavaa ainetta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uudenmaan Siuntiossa tutkitaan tapausta, jossa useat ravintolassa asioineet henkilöt ovat saattaneet altistua huumaus- tai lääkeaineelle. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Useiden henkilöiden kerrotaan päätyneen sairaalaan nautittuaan viime viikon lopulla vahingossa ruokaa, johon oli päätynyt huumaavaa ainetta. Vahvistamattomien väitteiden mukaan paikalle hälytettiin sekä useita ambulansseja että poliisipartio.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka huumaus- tai lääkeaineet olisivat päätyneet tarjoiltuun ruokaan. Poliisi ei ole tutkinnallisista syistä paljastanut Iltalehdelle lisätietoa tapaukseen liittyen, kuten sitä, epäilläänkö tapaukseen liittyneen jokin rikos. Viranomaiset kuitenkin toteavat kuvailun mukaisen tapauksen olevan tutkinnassa.