Juustomakaronin makuinen jäätelö lanseerattiin – uskaltaisitko maistaa?

Ruoka · Tim Isokivi

Rohkeille herkuttelijoille on eri puolilla maailmaa tarjolla vähemmän perinteisiä jäätelömakuja. Esimerkiksi Valio lanseerasi joitain vuosia takaperin aurajuuston ja piparin maut yhdistävän jäätelön. Nyt Yhdysvalloissa on ihmetelty vielä erikoisempaa jäätelömakua.

New Yorkin Van Leeuwen Ice Cream -jäätelömerkki on lanseerannut Mac and Cheese -jäätelön. Elintarvikeyhtiö Kraftin kanssa yhteistyönä syntynyt epätavallinen herkku yhdistää jäätelöön yhdysvaltalaisen klassisen lohturuoan, juustomakaronin makumaailman. Rajoitettu erä jäätelöä ilmestyy myyntiin 14. heinäkuuta, joka on nimetty Yhdysvalloissa kansalliseksi mac and cheese -päiväksi.

– Tiedämme, ettei mikään ole jäätelöä virkistävämpää kuumana kesäpäivänä. Siksi halusimme yhdistää kaksi kaikista ikonisinta lohturuokaa. Luomamme jäätelö maistuu Kraftin juustomakaronilta, jonka parissa me kaikki vartuimme, Kraftin brändijohtaja kuvaili tiedotteessa.