Alusvaatevaras kiinni Japanissa – hallusta löydettiin satoja pikkuhousuja ja rintaliivejä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naisten alusvaatteisiin mieltynyt 56-vuotias sarjavaras on pysätetty poliisin toimesta. Tapauksen luonteeseen osuvasti Beppu-nimisessä japanilaiskaupungissa asuvan Tetsuo Uratan hallusta löydettiin jopa satoja rintaliivejä ja pikkuhousuja.

Poliisit pääsivät 56-vuotiaan miehen jäljille paikallisen naisopiskelijan nähtyä Uratan varastamassa kuusi paria hänen alusvaatteitaan itsepalvelupesulassa. Miehen kodin kätköstä löydettiin lopulta yhteensä 730 alusvaatetta. Urata on New York Post -lehden mukaan sittemmin myöntänyt tekonsa.

– Emme oli vuosikausiin takavarikoineet näin suurta määrää pikkuhousuja, kuvaili Beppun poliisin tiedottaja.

Julki tullut rikos ei ole ainoa laatuaan Japanissa. Esimerkiksi vuonna 2019 Oitan kaupungissa pidätettiin 40-vuotias mies, joka oli varastanut yhteensä 1 100 paria alusvaatteita paikallisista itsepalvelupesuloista.