90 Päivää morsiamena -sarjan Big Ed kihlautui nuoren rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Hän esiintyi myöhemmin spin off -sarjassa 90 Day: The Single Life ja löysi sen kautta uuden rakkauden.

Sarjassa paljastettiin, että 56-vuotias Ed tapailee 29-vuotiasta Elizabeth “Liz” Woodsia. Nyt mies on esitellyt naisen kihlattunaan. He viettivät aikaa klubilla Santa Barbarassa ja naisen nimetöntä koristi muhea timanttisormus, TMZ uutisoi.

Ennen Lizin tapaamista Ed kertoi hakevansa seuraa peräti kuudelta eri treffisivustolta ja ikähaarukka oli 28–32-vuotiaat naiset. Big Ed on laihduttanut 9,5 kiloa. Hän on parantanut fyysisen olemuksen lisäksi myös henkistä hyvinvointiaan. Hän rakastui taannoin filippiiniläiseen Rosemarie Vega -nimiseen naiseen. Suhde ei kuitenkaan toiminut.