Koira karkasi – matkusti sitten yksin bussissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bussimatkustajat törmäsivät taannoin yllättävään näkyyn Englannin Plymouthissa. Linja-autossa istui tavanomaista karvaisempi kanssamatkustaja. Plymouth Citybus -bussin matkustajat näkivät 7. syyskuuta Patch-nimisen koiran seuraavan ajoneuvoon noussutta henkilöä. Pian heille selvisi, ettei kyseinen henkilö ollut koiran omistaja. Eläin oli karannut omistajaltaan ja päättänyt matkustaa linja-autossa itsekseen.

Bussissa ollut nainen otti kuvan yllättävästä kanssamatkustajasta ja jakoi sen sosiaalisessa mediassa, tarkoituksenaan löytää omistaja. Plymouth Live -lehden mukaan hän huolehti koirasta omistajan saapumiseen saakka ostamalla sille vettä kaupasta.

-Patch karkasti omistajiltaan ja päätti matkustaa bussilinjalla 21. Matkustajat huomasivat Patchin hypänneen kyytin ilman ihmistään, minkä seurauksena koira vietti aikaa matkakeskuksessa ennen takaisin omistajansa huomaan ja tutuille seuduille palaamista, Plymouth Citybusin Facebook-sivulla kirjoitettiin.