Metallican ikivihreä taipui Ghostin tyyliin – kuuntele ja hämmästy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen heavy metal bändi Ghost on julkaissut oman versionsa Metallican ehkäpä kaikkien aikojen tunnetuimmasta kappaleesta, Enter Sandmanista. Populaariheviversio on hämmästyttävän hyvin toimiva, ja nyt fanit odottavat kuulevansa version seuraavalla levyllä tai vähintäänkin tulevilla keikoilla.

Alkuperäinen biisi ilmestyi 30 vuotta sitten Metallican The Black Albumilla. Ghostin versiolla kuullaan tyylitelty, mutta tunnistettavissa oleva kitarariffi ja soolo-osuus. Metallican rumpali Lars Ulrich on sanonut, että Enter Sandmanon ollut vuonna 1991 ilmestyneen albumin perusta.

Ghost-yhtyeen teatterimainen tyyli on ruokkinut faneja vuosien ajan. Yhtye osaa panostaa teemamaailman ympärillä olevaan tarinaan ja uskontosävytteisiin ulottuvuuksiin. Laulajana on Tobias Forge.