Poptähti Demi Lovato saa oman tv-sarjan – perhetyy UFO-tapauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten poptähtenä tunnettu Demi Lovato on tekemässä jokseenkin yllättävän aluevaltauksen. Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä lähtee UFO-jahtiin tulevassa dokumenttisarjassa Unidentified with Demi Lovato.

Neliosaisessa sarjassa Demi Lovato perehtyy siskonsa Dallasin ja ystävänsä Matthew Scott Montgomeryn kanssa UFO-tapauksiin. Sarjassa tutustutaan silminnäkijöiden kertomuksiin, Yhdysvaltojen hallituksen asiakirjoihin ja keskustellaan asiantuntijoiksi kutsuttujen henkilöiden kanssa. Lovato kertoo uskovansa avaruusolioiden vierailleen maassa ja kertoo itsekin nähneensä taivaalla outoja valoja.

Unidentified with Demi Lovato ilmestyy Yhdysvalloissa Peacock-paveluun 30. syyskuuta. Toistaiseksi tiedossa ei ole, tullaanko sarja näkemään lähitulevaisuudessa myös suomessa. Esimakua sarjasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.