Batman-pahis Pingviinille oma televisiosarja – pääroolissa Colin Farrell

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Colin Farrell näyttelee The Penguin, eli Pingviini-nimellä tunnettua rikollispomoa tulevassa The Batman -elokuvassa. Nyt hahmolle suunnitellaan myös omaa spinoff-sarjaa HBO Max -palveluun.

Colin Farrellin kerrotaan Variety-lehden mukaan käyvän neuvotteluja suunnitteilla olevasta sarjasta. Sen yhtenä tuottajana toimisi The Batman -elokuvan ohjaaja Matt Reeves. Projekti on vielä toistaiseksi erittäin varhaisessa vaiheessa.

Robert Pattinsonin, Zoe Kravitzin, Paul Danon ja Jeffrey Wrightin tähdittämä The Batman saa ensi-iltansa maaliskuussa 2022. Elokuvalle on työstetty myös toista spinoff-sarjaa, joka kertoo Gotham Cityn poliisivoimien työstä. Suomeen lokakuussa rantautuvalla HBO Maxilla tullaan ensi keväänä näkemään myös tuoreen The Suicide Squad – Suicide Mission -elokuvan John Cenan tähdittämä spinoff-sarja Peacemaker.