Kendall Jenner lähes alastomana gaalassa – tätäkö sanotaan iltapuvuksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien kuuluisaan sisaruskatraaseen kuuluva Kendall Jenner tunnetaan nykyisin perheensä lisäksi myös oikeana supermallina. 25-vuotias kaunotar haastettiin äskettäin oikeuteen, kun italialainen muotitalo Liu Jo vaatii miljoonakorvauksia sopimusrikkeestä. Nyt Kendall on suunnannut siskonsa kanssa MET-gaalaan.

Kim Kardashian asteli punaiselle matolle täysmustassa myös kasvot piilossa, mutta pikkusisko Kendall esiintyi päinvastaisessa asussa. Hänen iltapukunsa ei peittänyt juuri mitään, ja hän olikin käytännössä lähes alastomana. Iltapuvun alla oli stringit, jotka paljastivat takapuolen käytännössä kokonaan.

Edellä mainittujen oikeustoimien taustalla on Kendall Jennerin Liu Jon kanssa tekemä sopimus mallina toimimisesta kaksissa kuvauksissa. Muotimerkin kanteen mukaan Kendall osallistui vain yksiin kuvauksiin, mutta jätti osallistumatta toisiin. Alun perin maaliskuulle 2020 suunniteltuja kuvauksia oli siirretty koronatilanteen vuoksi. Liu Jon kerrotaan maksaneen Kendallille jo 1,35 miljoonan euron palkkion. Kanteessa yhtiön kerrotaan yrittäneen siirtää kuvauksia useaan otteeseen, mutta Kendall ei vastannut heidän kyselyihinsä. Nyt Liu Jo vaatii oikeudessa 1,8 miljoonan dollarin eli noin 1,5 miljoonan euron vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.