Madonnan povi vetää hiljaiseksi – onko tässä enää mitään luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin ylipapitar ja supertähti Madonna on tullut vuosikymmenten varrella tutuksi lukemattomista rohkeista poseerauksistaan, kun hän on keikistellyt niin kameroiden edessä kuin gaalajuhlissakin vähäpukeisena. Taannoin 62-vuotias Madonna jatkoi perinnettä esiintymällä rinnat kokonaan paljaana.

Tällä kertaa tyylilaji jatkuu samana, sillä poptähti poseeraa estottomassa asussa, joka paljastaa epäluonnollisuudella häikäisevät rinnat lähes kokonaan. Rinnat eivät toki ole ainoa tuunattu osa Madonnassa, sillä myös hänen kasvojensa muutoksia on ihmetelty jo vuosien ajan.

Madonna nähtiin taannoin New Yorkin maailmankuulun Standard-hotellin Boom Boom Room -klubin esiintymislavalla pride-tapahtumaan liittyvässä tilaisuudessa, jossa kerättiin polarin-kuvien huutokaupalla varoja peräti 150 000 dollaria. Sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan keikkakuvissa laulaja nähdään esiintymässä rinnat paljaana siten, että somekuvat tuskin noudattavat somepalvelun sääntöjä.