Britney Spears paljasti Instagram-katoamisensa syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myllerrysten keskellä viime kuukausina ollut Britney Spears herätti hiljattain faniensa huolen. Otsikoissa muun muassa holhousasioiden ja kihloihin menemisen vuoksi ollut tähti poisti yllättäen Instagram-tilinsä.

Britney Spearsin Instagram-tilin yllättävä katoaminen herätti runsaasti spekulaatiota sosiaalisessa mediassa muun muassa siitä, oliko joku muu poistanut hänen tilinsä. Laulajan asianajaja Mathew Rosengart kertoi kuitenkin Page Six -sivustolle sometilin poistamisen olleen tähden oma päätös. Lopulta myös Britney itse kommentoi asiaa Twitter-tilillään, joka on edelleen käytössä.

– Älkää olko huolissanne… Pidän vain vähän taukoa sosiaalisesta mediasta juhlistaakseni kihlaustani. Palaan pian, Britney Spears kirjoitti.

Britney Spears meni sunnuntaina kihloihin poikaystävänsä Sam Asharin kanssa. Pariskunta on seurustellut viiden vuoden ajan. Ennen kihlausta Britneyn isä Jamie vetäytyi pois roolistaan tähden holhoojana.