Demi Rosen poseeraus paljastaa enemmän kuin peittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Italian Caprin saarella viime viikkoina lomaillut maailmankuulu glamour-malli poseeraa nyt samalla saarella todella näyttävässä asussa, joka on kirjaimellisesti pikkumusta. Toki etumuksesta on säästetty kangasta sen verran, että lopulta asu paljastaa enemmän kuin peittää.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.