Karita Mattila sai tarpeekseen varatuista miehistä: ”Pitäkää pirttihirmunne”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila on yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista. Mattila täytti viime vuonna 60 vuotta, ja sopraano on vahvasti oman arvonsa tietävä nainen. Diiva nauttii sinkkupäivistään täysin rinnoin.

– Mun juttu: en halua enää yhtään varattua miestä elämääni. Älkää vaivautuko. Pitäkää pirttihirmunne. Mä ansaitsen parempaa. Oma tupa oma lupa. Sinkkuna on hyvä olla. Mulla on kivat markkinat, oikeesti. Ja Porsche alla – jos mua huvittaa, Mattila twiittaa.

Sinkkuelämästään Yhdysvaltojen Floridassa nauttiva upea nainen jatkaa myöhemmin, että ei ole valmis jakamaan miestään kenenkään kanssa. Hän haluaa miehen kokonaan.

– Siis oikeesti: haluanko jakaa sen miehen, joka lumoaa mut ja jonka kanssa mä haluan seksiä, rakastella, naida koko yön! Ja enemmän!, hän kirjoittaa myöhemmin.