Kauhuelokuvien katsomisesta maksetaan 1 100 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Finanssialan yritys FinanceBuzz palkkaa henkilön, jonka tehtävänä on katsoa kauhuelokuvia lokakuun aikana. Listalla on yhteensä 13 kauhuelokuvaa. Samaan aikaan monitoroidaan henkilön sydämen sykettä ja pulssia.

Horror Movie Heart Rate Analyst -mittaa kauhuelokuvien pelottavuutta katsojien sydämen sykkeen avulla. Testissä on mukana 13 kauhuelokuvaa, aina pienibudjettisista splättereistä tunnettuihin elokuvatuotantoihin. Tehtävän palkkaus on 1.300 dollaria, eli 1.100 euroa, FinanceBuzz tiedottaa.

Tehtävään valittu henkilö suorittaa elokuvien katsomisen 9.-18. lokakuuta välisenä aikana. Elokuvat ovat: Saw, Amityville, Hiljainen paikka, Hiljainen paikka osa 2, Candyman, Riivattu, The Blair Witch Project, Sinister, Get Out, Puhdistuksen yö, Halloween (2018), Paranormal Activity ja Annabelle.