Jen Selter teki trailerin takapuolestaan – muillekin tällaisia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Seuraajat saavatkin usein odottamaansa kuvamateriaalia kaunottaresta.

Nyt Jen Selter on innostunut Hollywood-tyyliin tekemään maailmankuulusta takapuolestaan trailerin kuin elokuvissa ikään. Hän toteaa, että voisi olla mielenkiintoista, jos muillakin ihmisillä olisi traileri itsestään.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.