Nälkäinen nainen varasti auton – pidätettiin McDonald’sin autokaistalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisien ja autovarkaan välinen takaa-ajo sai taannoin jokseenkin yllättävän lopetuksen. Avolava-auton Yhdysvaltojen Massachusettsissa varastanut 38-vuotias nainen pidätettiin hurjan ajojahdin päätteeksi pikaruokaravintolan autokaistalla.

Worcesterin poliisivoimat vastasivat hälytykseen GPS-paikantimella varustetusta ajoneuvosta. Takaa-ajon aikana autovaras muun muassa peruutti suurikokoisen avolava-auton poliisiautoa päin ja ajoi poliisin yli. Sairaalaan toimitetun poliisin tila on CBS-uutissivuston mukaan vakaa.

Poliisin lisäksi autovarasta yrittivät pysäyttää reitin varrella olleet rakennustyöntekijät laitteidensa avulla, kuitenkin tuoksetta. Lopulta takaa-ajo päättyi paikallisen McDonald’s-ravintolan autokaistalle, jossa nainen oli ollut tilaamassa ruokaa. Vielä viime hetkillä poliisiautoja kolhinut ja lopulta pensaikkoon ajanut autovaras pidätettiin syytettynä lukuisista rikosnimikkeistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.