Scooter Braun avioerokohussa – osallistui psykospirituaaliselle retriitille ennen eroaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimanageri ja levy-yhtiömoguli Scooter Braun on eronnut vaimostaan Yaelista. Pariskunta oli naimisissa seitsemän vuotta. Mies kirjautui ennen eroa salaiselle psykospirituaaliselle retriitille.

Miehen kerrottiin kirjautuneen viime syksynä viikon kestävälle Hoffman Process -ohjelmaan Los Angelesissa. Braun kiisti asian. Nyt mies on myöntänyt asian, sillä hän oli elämänsä synkimmässä risteyksessä viime syksynä.

Mies kertoo Jay Shettyn podcastissa olleensa irrallaan todellisuudesta ja itsestään. Hän oli ajautunut eräänlaiseen syöksykierteeseen, josta ei päässyt omin avuin ylös. Nyt Scooter Braun on asumuserossa vaimonsa kanssa, mutta lopullista avioerohakemusta ei ole vielä tehty, Page Six uutisoi.