Tom Cruise suhdehuhujen keskiössä – pokasi kauniin vastanäyttelijänsä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruise on ollut uransa aikana naimisissa Mimi Rogersin, Nicole Kidmanin ja Katie Holmesin kanssa. Nyt tähden on huhuttu löytäneen rinnalleen uuden rakkaan, joka näyttelee hänen kanssaan tulevassa Mission: Impossible -elokuvassa.

Tom Cruise nähtiin Wimbledonin tennisturnauksen naisten finaaliottelun yleisössä yhdessä brittinäyttelijä Hayley Atwellin kanssa iloisen näköisissä tunnelmissa. Kaksikko on yhdistetty toisiinsa joulukuusta saakka. Heidät on The Sun -lehden mukaan esimerkiksi nähty yhdessä käsi kädessä Lontoossa.

39-vuotias Hayley Atwell tunnetaan muun muassa lukuisista Marvel-elokuvista ja Agent Carter -sarjasta. 59-vuotias Tom Cruise tullaan puolestaan lähivuosina näkemään Mission: Impossible -sarjan jatko-osien lisäksi Top Gun: Maverick ja Luna Park -elokuvissa, joista jälkimmäistä tullaan kuvaamaan avaruudessa.