Indiana Jonesin tuotanto ongelmissa – norovirusepidemia iski kuvauspaikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennen Indiana Jones -elokuvan tuotanto ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaisesti. Ensin kesäkuussa kuvaukset keskeytyivät nimikkoroolia esittävän 79-vuotiaan Harrison Fordin loukattua olkapäänsä. Nyt ongelmia on aiheuttanut virusepidemia.

Koronan sijaan Indiana Jones -elokuvan tuotantoon on viime päivinä vaikuttanut ripulia ja oksentelua aiheuttava norovirus. Virus on The Sun -lehden mukaan levinnyt Pinewood-studiolla, jossa elokuvan kuvausten oli määrä jatkua. Jopa 50 ihmistä on joutunut taudin saatuaan sairaslomalle.

Vatsatauti ei ole ainakaan toistaiseksi tarttunut viidennen Indiana Jones -elokuvan päätähtiin. Noroviruksen leviäminen on aiheuttanut ongelmia myös Marvelin Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvan tuotannossa, jota on kuvattu niin ikään Pinewood-studiolla. Noroviruksen lisäksi tuotantoryhmien jäseniä on joutunu sairaslomalle edelleen myös koronan vuoksi.