Ashantin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen, mutta aivan viime aikoina hän on selvästi aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Viime päivinä Yhdysvaltojen pintajulkkikset ovat kilvan julkaisseet kuvia itsestään osallistumassa gaaloihin, joiden teemana näyttää olleen tänä vuonna harvinaisen paljastavat asut. Iltapukujen sijaan eri gaaloissa on poseerattu puolialastomana. Nyt Ashanti nähdään MTV Video Music Awardsin punaisella matolla erittäin niukassa asussa.

40-vuotias Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.