Beverly Hillsin silikoniprinsessa karkasi Dubaihin – poisti Instagramin stalkkereiden takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin itseään Beverly Hillsin prinsessaksi kutsuvasta teinistä, joka on käyttänyt vuodessa 100.000 dollaria kauneusleikkauksiin. Nainen haluaa leikkauksilla muokata ulkonäköään yltiönaiselliseksi ja tietysti saavuttaa huomiota. Nyt hän on muuttanut ainakin hetkeksi Dubaihin.

Tamara on kirjoittanut Instagramiinsa poistaneen tilinsä sisältöä, jotta häntä ei voida seurata. Hän on sen sijaan keskittynyt enemmän aikuisiviihteen puolelle Only Fans -sivustolla. Hänen kauneusleikkauksensa ovat tehneet vartalosta erikoisen näköisen.

Tamara on suunnitellut kauneusleikkauksia 13-vuotiaasta asti, eikä hänen äitinsä voi hyväksyä niitä. Hän otti kertaheitolla brasilialaisen pepunkohotuksen ja täytteet rintoihin vain muutama viikko sen jälkeen kun täytti 18 vuotta. Nyt hän suunnittelee kylkiluiden poistoleikkausta saadakseen mahdollisimman kapean vyötärön.