Koira ja kissa ajelivat yhdessä potkulaudalla – hämmentävä ennätys rikki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissoja tai koiria nähdään harvemmin ajelemassa potkulaudoilla. Vielä harvemmin niitä nähdään potkulautailemassa yhdessä. Se tekeekin Sashimi-nimisen bengalikissan ja bostoninterrieri Lollipopin tuoreesta ennätyksestä erityisen hämmästyttävän.

7-vuotias Sashimi ja 5-vuotias Lollipop ajoivat yhdessä potkulaudalla viiden metrin matkan. Matka sujui 4,37 sekunnissa. Lemmikit tulivat rikkoneeksi maailmaennätyksen, sillä Guinnessin ennätystenkirjan mukaan kyseessä oli nopeiten koiran ja kissan scooterilla yhdessä suorittama viiden metrin ajomatka.

Kaksikon omistava kanadalainen Melissa Millett on ammattilainen koirankouluttaja, jolla on yhteensä kahdeksan koiraa ja neljä kissaa. Sashimi ja Lollipop ovat olleet hyviä ystävyksiä syntymästään lähtien. Millettin yllätykseksi potkulaudalla ajelemisesta itsekseen nauttineet eläimet oppivat tempun omin voimin, sillä eräänä päivänä Lollipop oli vain päättänyt antaa vauhtia kulkuneuvon kyydissä olleelle Sashimille.